Szinkronizáld UNAS vagy ShopRenter webáruházadat nagykereskedelmi partnereiddel

Nincs időd feltölteni, vagy rendszeresen frissíteni termékeid árát és elérhetőségét?

Nem vagy egyedül!
Sok webáruház tulajdonosnak hatalmas gond a termékfeltöltés, vagy a felkerült termékek elérhetőségének és árának naprakészen tartása!
Tapasztalatunk szerint a beszállítók termékeinek 1-3%-ának naponta változik az ára vagy elérhetősége, így valószínűleg a Te webáruházadban is ennyi árut kellene frissíteni rendszeresen!

7 ok, hogy nyereségesebbé tesszük webáruházad:

Nem kell beállítanod semmit
Nem kell értened az informatikához, programozáshoz, csak mondd el nekünk hogy frissüljenek az árak, vagy hogy hogy kerüljenek fel a termékek, és elvégezzük a feed integrációt, és beállítjuk az alkalmazásunkat1!
Ingyenes telefonos terméktámogatást kapsz
Nincs idegőrlőbb, ha hibásak az árak, vagy ha rossz a készlet információ webshopodban. Mi az ilyen esetekben ingyenes, telefonos terméktámogatással állunk rendelkezésedre, és a termékszinkron hibákat általában 2 órán2 belül orvosoljuk!
Több elégedett vevőd lesz
Nyerj több elégedett vásárlót azzal, hogy szinkronizálod nagyker partnereidet, és vevőid, csak olyat terméket vásárolhatnak, amit tudsz szállítani!
Az automatizált termékfeltöltéssel3 nagyobb választékot kínálhatsz érdeklődőidnek, ami forgalom növekedést eredményez neked!
Munkaidőt nyersz vele
Még a legrutinosabb kollégádnak is naponta 10-20 percet vehet igénybe a termékszinkron, a tömeges termékfeltöltés pedig rengeteg izzadságos munkaórát emészthet fel!
Biztosak vagyunk benne, hogy munkatársad más feladatokkal is tudna foglalkozni!
Elkerülöd a fogyasztóvédelmi büntetést
Ha olyan termékeket lehet webáruházadban rendelni, amit nem tudsz kézbesíteni, azzal kimeríted a 2008. évi XLVII. törvény, "A fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat" paragrafusát, amely az árbevételeddel arányos büntetést vonhat maga után!
Szinkronizálni tudod a saját raktárkezelődet
Kösd össze saját raktárkezelőd (Ovip, Provimax, Axel Pro, Naturasoft, Clear Admin, Octopus, exPanda, stb.4) Shoprenter vagy Unas webáruházaddal!
Termékadataidat meg tudod osztani partnereiddel
Oszd meg termékadataidat viszonteladói partnereiddel, vagy használj egyedi árakat, készletet vagy termékeket tartalmazó árösszehasonlító feedet (pl.: Shoprenter » Pepita, Moly » Shoprenter, stb.)!

Ügyfeleink véleménye

Beszállítók, akiket már szinkronizálunk

Szinte bárkit tudunk integrálni webáruházadba, akinek valamilyen módon elérhető a termékinformációja, így a következő első 100 beszállítói lista a teljesség igénye nélküli:
Midocean, Elter, Aspire, Var-esz, Bohnenkamp, Megabike, Rojaplast, Medenceóriás, Reklámajándék, CHS, Királyszerszám, Bikeeurope, Sinaopt, Dotcomp, Euromusic.hu, Ags92, Boneshaker, Playersroom, Emos, Bigbuy, Fox tackle, Schindler.cz, Cerva, UTTeam, CompMarket, Energofish, Pacific Cycles, Marso, Kerekparwebshop.eu, High5, Oberon, Forte.hu, Timeshop24, Plum, Computer Emporium, Nexxon, Gumiflex, Hrp, Koliken, Cédrus, Homokizár, Portwest, Babylion, HRP, Gumaker, Innpro, Muziker, Compmarket, Ramiris, Globiz, Eurokomax, Biotech, AKH, Hunniakristaly, Vegatoys, Remmers, Kondela, One light, Home&Style, Paul Lange Hungary, BravoPhone, Armin, Bridgestone, Bikefun, Hankook, Velobike, Aren, Rocksafety, CopyDepo, Basys.hu, Inspirion, XSystem, Rábalux, Comtrade, Cashman, Hangszertár, Carero, Also, Swisstimeshop, Madalbal, Kokiskashop, Bikelogistics, Pretorian, Magic Tools, EasyOrder, Duna Electronics, Vedditt, Fiskars, Astikids ruházat, Biker, Alcar, Csepel, Astikids, Neuzer, Patai Szabó, Ecorgan, Ganteline, Multicomplex, Vents, Szupergumi, Ganteline FTP, Xterminator, TransMontana, JKH, Voicekraft.hu, Housenordic, Kellys, Eurostar, Moss, Biketrade97, Trek, Bravophone, CaseKing, Mws, Baltyre, Copydepo, Devron, Invgroup, Jtc, Anrodíszléc, VidaXL, Somogyi, Vredestein, Depiend, Velodream, Supergumi, Erotikamarket, Kross, Diadora, Kanlux, Bringaport

152

Webáruház partnerünk

351

beszállítójának

4,053,474

termékét szinkronizáljuk!
Venutti Gergely
adatbázis szakértő
1 a speciális esetek, egyedi fejlesztés, vagy termékfeltöltés esetén, a beállítás díjköteles
2 munkaidőben átlagos hibajavítási idő
3 az automatikus termékfeltöltés csak Shoprenter webáruházaknál elérhető
4 a raktárkezelő összekötéshez egyedi fejlesztés lehet szükséges